Nieuwe focus -> minder producten =
SALE! bij Run Dog
Profiteer nu!
OP=OP
IcePaw Filet Pure for Soup

IcePaw IcePaw Filet Pure for Soup

Terug naar overzicht

1,99 1,80

(0)

Kabeljauw voor soep
• Ideaal voor het 'afwateren'
• Bevordert het drinken
• Zorgt voor een goede hydratatie

70% kabeljauw, 29% bouillon, 1% mineralen

Inhoud: Per stuk 100 gram of per doos (12 stuks)

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad
  • 1 - 3 dagen

Productomschrijving

VIS VOOR SOEP

IcePaw Filet Pure for Soup is een complete natvoeding in de vorm van kabeljauw die erg goed gebruikt kan worden voor voor het 'afwateren' of voor de 'soep', zoals in de sledehondensport gebruikelijk is om te geven. Deze 'soep' wordt met name vóór de inspanning gegeven en heeft als doel de hond voldoende te hydrateren voor het sporten.

Het gaat met name om de hoeveelheid vocht die je hond binnen krijgt door het drinken van de soep. Door iets lekkers door het water te doen (baited-water), kun je je hond voldoende water laten drinken.

Deze toevoegingen hebben ook een extra functie. Uit onderzoek is gebleken dat het geven van voldoende water met wat voedingsstoffen voorafgaand aan het sporten ervoor zorgt dat je hond beter gehydrateerd blijft en meer energie houdt tijdens het sporten. Door wat IcePaw Filet Pure for Soup te mengen door water dat je vooraf geeft, kan je hond dus beter gehydrateerd blijven, een sneller herstel hebben en meer energie houden. 

VOEDINGSADVIES

Meng naar behoefte een beetje Filet Pure for Soup (bijvoorbeeld 10 tot 20 gram) door lauwwarm water en geef dit 2 uur voor de inspanning te drinken aan je hond.

Vlak voor het inspannen je hond goed uitlaten zodat zijn blaas leeg is (bijvoorbeeld tijdens de warming-up).

Tijdens en na de inspanning kun je deze soep ook gebruiken om je hond verder te hydrateren.

Ice Paw Filet Pure for Soup is een complete natvoeding. Je kunt het dus ook ongemengd aan je hond geven of door het voer mengen om het eten te bevorderen.

ALGEMEEN DRINKADVIES

Een gewone huishond verliest per dag ongeveer 1,5 liter water door hijgen, uitwerpselen en urine. Bij een sporthond is dat ongeveer 2 tot 3 liter en bij een long distance sledehond zelfs tot 5 liter!

Een sporthond heeft inwendig meer water nodig om zijn lichaamstemperatuur te reguleren en zijn afvalstoffen kwijt te kunnen.

Voldoende water geven is daarom erg belangrijk! Daarmee kun je uitdroging en oververhitting voorkomen!

Zorg ervoor dat je hond altijd schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft. Neem altijd voldoende water mee naar een training of wedstrijd en zorg bij warmer weer voor voldoende drinkmomenten voor, tijdens en na de inspanning. Is je hond een grote drinker tijdens of na het sporten? Laat hem dan kleine beetjes drinken met wat tijd ertussen, tot hij verzadigd is.

HOOGWAARDIGE VISVOEDING

IcePaw Filet Pure for Soup bestaat bestaat voor 70% uit verse kabeljauw. Deze vis is direct na de vangst verwerkt.

Het natvoer is zonder graten en is van levensmiddelkwaliteit.

Na het voorbereidingsproces is het natvoer voorzichtig verwarmd en gevuld in de aluminium verpakking die beschermt tegen licht. Hierdoor blijven de vitaminen, mineralen en Omega 3 behouden. Bovendien blijft de vis zo vers en smaakt deze vers!

INGREDIËNTEN

70% kabeljauw, 29% bouillon, 1% mineralen

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »