Gratis verzending vanaf 50,00 in NL
Gratis verzending vanaf 100,00 in BE
30 dagen retourrecht
Deskundig advies
IcePaw  Fish Powder for Soup

IcePaw IcePaw Fish Powder for Soup

Terug naar overzicht

7,50

(0)

Kabeljauw vispoeder voor drinkwater of voeding
• Ideaal voor het 'afwateren'
• Bevordert het drinken
• Zorgt voor een goede hydratatie

100% witvismeel

Inhoud: 200 gram

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad
  • 1 - 3 werkdagen

Productomschrijving

Vispoeder voor soep

IcePaw Fish Powder for Soup bestaat voor 100% uit witvismeel dat erg goed gebruikt kan worden voor voor het 'afwateren' of voor de 'soep', zoals in de sledehondensport gebruikelijk is om te geven. Deze 'soep' wordt met name vóór de inspanning gegeven en heeft als doel de hond voldoende te hydrateren voor het sporten.

Het gaat met name om de hoeveelheid vocht die je hond binnen krijgt door het drinken van de soep. Door iets lekkers door het water te doen (baited-water), kun je je hond voldoende water laten drinken.

Deze toevoegingen hebben ook een extra functie. Uit onderzoek is gebleken dat het geven van voldoende water met wat voedingsstoffen voorafgaand aan het sporten ervoor zorgt dat je hond beter gehydrateerd blijft en meer energie houdt tijdens het sporten. Door wat IcePaw Fish Powder for Soup te mengen door water dat je vooraf geeft, kan je hond dus beter gehydrateerd blijven, een sneller herstel hebben en meer energie houden. 

Voedingsadvies

Meng naar behoefte een beetje Fish Powder door lauwwarm water en geef dit 1 à 2 uur vóór de inspanning te drinken aan je hond. De juiste hoeveelheid water is per hond erg verschillend. Een fanatieke hond zal meer behoefte aan water hebben dat een relaxte hond. 

Laat je hond goed uit vlak voor het sporten, zodat zijn blaas leeg is (bijvoorbeeld tijdens de warming-up).

Tijdens en na de inspanning kun je deze soep ook gebruiken om je hond verder te hydrateren.

De IcePaw Fish Powder for Soup is puur vis. Je kunt het ook door het voer mengen om het eten te bevorderen.

Algemeen drinkadvies

Een gewone huishond verliest per dag ongeveer 1,5 liter water door hijgen, uitwerpselen en urine. Bij een sporthond is dat ongeveer 2 tot 3 liter en bij een long distance sledehond zelfs tot 5 liter!

Een sporthond heeft inwendig meer water nodig om zijn lichaamstemperatuur te reguleren en zijn afvalstoffen kwijt te kunnen.

Voldoende water geven is daarom erg belangrijk! Daarmee kun je uitdroging en oververhitting voorkomen!

Zorg ervoor dat je hond altijd schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft. Neem altijd voldoende water mee naar een training of wedstrijd en zorg bij warmer weer voor voldoende drinkmomenten voor, tijdens en na de inspanning. Is je hond een grote drinker tijdens of na het sporten? Laat hem dan kleine beetjes drinken met wat tijd ertussen, tot hij verzadigd is.

Hoogwaardig vismeel

De IcePaw Fish Powder is na vangst meteen gedroogd. Hierdoor blijven de vitaminen, mineralen en Omega 3 behouden. En dat bevordert ook de smaak!

Ingrediënten 

100% witvismeel

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »