Nieuwe focus -> minder producten =
SALE! bij Run Dog
Gratis verzenden boven 50 euro in NL
Gratis verzenden boven 100 euro in BE
Non-stop Protector Life Jacket

Non-stop dogwear Non-stop Protector Life Jacket

Terug naar overzicht

144,95 130,46

(0)

Innovatief zwemvest of reddingsvest voor je hond
• Voor hulp en veiligheid tijdens het zwemmen
• Optimaliseert drijfvermogen en stabiliteit
• Bevordert een juiste zwemtechniek

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzending binnen NL
  • 1 - 3 dagen

Productomschrijving

DE NIEUWE STANDAARD IN HONDENZWEMVESTEN

Hondenzwemvesten zijn vaak wat lomp en lastig voor de hond om in te bewegen, vooral op het droge. Naast comfort en bewegingsvrijheid, is het belangrijk dat een zwemvest zowel een hoog drijfvermogen als stabiliteit biedt in het water. Tijdens warme zomerdagen bestaat ook het risico op oververhitting bij het dragen van een dik vest, dus een goed zwemvest houdt daar rekening mee. 

Non-stop heeft samengewerkt met experts op het gebied van hondenanatomie, biomechanica en drijfvermogen om het hele concept van hondenzwemvesten een stap verder te brengen.

UNIEKE KENMERKEN

De belangrijkste kenmerken van het Protector reddingsvest zijn:

  • Onze unieke SAFE-R drijfconstructie: De constructie zorgt ervoor dat uw hond drijvend en stabiel blijft ten opzichte van de waterlijn. Het schuim is aan de zijkant geplaatst voor meer drijfvermogen en bewegingsvrijheid. De panelen zijn opgesplitst in secties zodat uw hond kan draaien zonder beperkt te worden door het vest.
  • Ademend vermogen: op de rug van de hond hebben we ons zeer ademende HexiVent-materiaal gebruikt. Er kan water doorheen stromen en de geventileerde bovenkant kan helpen voorkomen dat je hond oververhit raakt.
  • Ergonomisch ontwerp: naast de gedeelde zijpanelen zorgt de vorm van het vest ervoor dat de voorpoten van je hond vrij kunnen bewegen. Hierdoor kan je hond zich efficiënter in en uit het water bewegen en goed zwemmen.

Dit ontwerp geeft je hond het drijfvermogen, de stabiliteit en de bewegingsvrijheid waar we naar op zoek waren.

GRONDIG GETEST

Het systeem is grondig getest in open water, zwembaden en op waterloopbanden met verschillende honden. Reddingsvesten voor mensen worden getest volgens een ISO-norm, maar deze is nog niet toegepast op reddingsvesten voor honden. Non-stop heeft een testsysteem ontwikkeld dat zo dicht mogelijk bij de menselijke maatstaven ligt om een ​​hondenzwemvest als geen ander op de markt te maken.

COMFORTABEL EN PRAKTISCH

Het reddingsvest is uitgerust met een stevige handgreep voor het geval je je hond op je sup, de steiger of in de boot moet tillen.

Door de combinatie van het SAFE-T wikkelsysteem en de brede borstbanden wordt de druk gelijkmatig verdeeld waardoor het vest comfortabel en veilig is voor je hond. Een reflecterende streep bovenop het handvat zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker. Het Protector reddingsvest is knaloranje zodat je je hond makkelijker kunt spotten in het water.

Naast één bevestigingspunt voor de lijn op de rug, zijn er twee bevestigingspunten aan de zijkant van het reddingsvest waarmee je de richting en weerstand kunt aanpassen. Deze functie is vooral handig voor revalidatiedoeleinden op een waterloopband of in een zwembad. Kleine spullen kunnen worden opgeborgen in de achterzak.

Het Protector reddingsvest is verkrijgbaar in de maten 2-7. 

MAATTABEL

Tabel Protector Life Jacket

B= BORSTOMVANG

MAATGEWICHT HONDBORSTOMVANG
21,5 - 7 kg32 - 45 cm
33 - 7 kg40 - 56 cm
47 - 17 kg48 - 67 cm
513 - 26 kg56 - 78 cm
622 - 35 kg65 - 90 cm
731 - 47 kg71 - 99 cm

 

 

 

 

 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »