Nieuwe focus -> minder producten =
SALE! bij Run Dog
Gratis verzenden boven 50 euro in NL
Gratis verzenden boven 100 euro in BE
Run Dog Academy - Community

Run Dog Academy - Community

Run Dog Academy - Community

Nieuw!

De Run Dog Academy – Community!

De online Run Dog Academy is dé perfecte plek voor cursisten! Door lid te worden, krijg je toegang tot waardevolle info en kennis van ervaren sporters en trainers. En je ontmoet je andere canicrossers, canitrailers, bikejorers en steppers.

Bovendien kun je flexibel trainen, zowel online als in de praktijk, waardoor jij en je hond je verder kunnen ontwikkelen in het samen sporten. 

Wat kost het? 

Een jaarabonnement kost € 19,95. Je kunt starten met een proefperiode van 14 dagen. 

De Algemene voorwaarden van Run Dog zijn van toepassing. 

Hoe krijg ik toegang?

Heb je een workshop of training bij Run Dog gevolgd? Dan krijg je daarna een uitnodiging om lid te worden van de community.

Je ontvangt dan via mail gegevens om in te loggen bij de Run Dog Academy - Community. Het is dus wel eerst nodig om een training te volgen.

Heb je al eens eerder een training gevolgd bij Run Dog? Dan kun je héél binnenkort een uitnodiging verwachten!

Wat zijn de voordelen?

 • Krijg toegang tot veel info en kennis
 • Kom in contact met andere cursisten
 • Volg flexibel online- en praktijktrainingen
 • Ontvang exclusieve aanbiedingen en kortingen

De community is in beheer van Run Dog en draait op het platform Huddle. Dit is een superveilige en afgeschermde omgeving. De inhoud is dus alleen zichtbaar voor leden.

Door lid te worden, kun je makkelijk in contact komen met andere sporters. Dat kan via de Huddle App op je telefoon of via je laptop/pc. Je kunt van gedachten wisselen, elkaar tips geven, aanmoedigen of samen afspreken. Alle cursisten hebben al eens training gevolgd bij Run Dog dus hebben dezelfde basis.

Word lid van de Run Dog Academy en word een beter team!

Let's go hit the trail!

Run Dog Academy - Community

BLOG Inspiratie, tips en adviezen

 • Trainen met een doel17 Apr

  BLOGTrainen met een doel

  Het stellen van de juiste doelen met canicross, canitrail, bikejoring of stepjoring is belangrijk voor de uitvoering van je trainingen. Hoe helderder je doel, hoe effectiever je kunt trainen. Een doel is heel persoonlijk en gericht op het team dat je met je hond vormt.

 • #3. 10 Tips voor Canicross Beginners24 Sep

  BLOG#3. 10 Tips voor Canicross Beginners

  Het lijkt erg simpel: bijna iedereen heeft een hond en met hardlopen kun je zo beginnen. Maar vergis je niet, canicross is een complexe sport waar veel bij komt kijken. We geven je daarom graag wat tips, zodat je verantwoord aan de slag kunt hiermee!

 • #2. 5 Canicross Basisvaardigheden04 Sep

  BLOG#2. 5 Canicross Basisvaardigheden

  In onze vorige blog #1. Canicross Aspecten hebben we een begin gemaakt met de theorie van de canicross techniek. Vandaag gaan we verder in op de techniek met deel #2. van de 3-delige blogserie Canicross. We geven je praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »