Gratis verzending vanaf 50,00 in NL
Gratis verzending vanaf 100,00 in BE
30 dagen retourrecht
Deskundig advies
Over ons

Over ons

Ons doel

De passie voor de sporten canicross, bikejoring en stepjoring, dat is de grootste drijfveer van Run Dog! Ons doel is dan ook om te laten zien hoe geweldig deze sporten zijn en hoe je goed voorbereid met je hond op pad kunt gaan, de natuur in. We helpen je graag op weg met het juiste materiaal en veel info!

Wat vinden we belangrijk?

Goed materiaal en goede service, dat vinden we heel belangrijk. Maar ook de juiste voorlichting over de sport. De regelgeving, de mogelijkheden en de training. Want we hebben te maken met dieren en daar moet je altijd op een verantwoorde manier mee omgaan. In ons Blog kun je daar meer over lezen.

We verkopen niet alleen materiaal. Ook voor trainingen en workshops kun je bij ons terecht. Sinds 1 juli 2016 zijn we van start gegaan met de Run Dog Academy.

Op die manier zijn we uniek in Nederland! Met onze collectie, de uitgebreide info en de trainingen!

Rosine verkleij

De belangrijkste persoon achter Run Dog is Rosine. Zij is in 2013 gestart met dit bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor de in- en verkoop, alle klantcontacten en alle teksten in de shop.

Rosine heeft al jaren ervaring in de sledehondensport. Zij traint 3 à 4 keer per week met haar 4 Siberische Husky’s en doet regelmatig mee met sledehondenwedstrijden en wedstrijden van Canicross Nederland. Ze start in de klasses C1 (4-honden), dogscooter, bikejoring of canicross.

Kennis over de sport heeft ze opgedaan in de praktijk en bij verschillende trainers en mushers in binnen- en buitenland.

In 2012 ontdekte ze het canicrossen en daarmee ook dat de sport heel goed door andere rassen beoefend kan worden.

Begin 2013 richtte ze de loopgroep Canicross Groningen & Friesland op. Een hele gezellige club die wekelijks traint.

November 2013 won ze brons op het NK Bikejoring in Havelte.

Rosine zet zich in om de sport te promoten en er meer bekendheid aan te geven. Vooral voor niet-sledehonden, omdat voor hun de sport nog erg pril is. Ze is betrokken bij de organisatie van verschillende evenementen in de sport.

Ze is ook medeoprichter van de werkgroep Trail Dog Sports Nederland (TDSN) www.traildogsports.nl. Deze groep promoot de trail dog sports in Nederland en organiseert evenementen i.s.m. lokale bedrijven. 

Samenwerking externen

We werken nauw samen met Project 90, die onze webshop heeft gebouwd en op een uitstekende manier onderhoudt.

Ook hebben we veel en goed contact met onze leveranciers in binnen- en vooral buitenland: Non-stop Dogwear, Zero DC, Weltmeisters Dogsport, Gravity Scooters, Traczer Bikes, Gooiker Step Trading, Cani-Vers en Greenheart Premiums.

En we werken samen met verenigingen, sporters, fotografen en veel andere mensen die betrokken zijn bij onze sport.

Evenementen

Je kunt ons regelmatig vinden op evenementen van o.a. Canicross Nederland. Daar zijn we vaak aanwezig met een stand.

Ook organiseren we zelf evenementen zoals het Trail Dog Event in Zorgvlied in oktober 2015.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »