Gratis verzending vanaf 50,00 in NL
Gratis verzending vanaf 100,00 in BE
30 dagen retourrecht
Deskundig advies
BLOG

BLOG

Inspiratie, tips en adviezen

 • CANITRAIL – Dit moet je weten! 01 Sep

  BLOG CANITRAIL – Dit moet je weten!

  Canitrail is een hele mooie en bijzondere sport! Maar goede info vinden hierover is lastig en de ontwikkeling van de laatste jaren maakt het niet gemakkelijker. Lees hier alles dat je moet weten over de sport!

 • Outdoor sporten met je hond 24 Aug

  BLOG Outdoor sporten met je hond

  Wil jij gaan OUTDOOR SPORTEN met je hond? Bereid je dan goed voor! Activiteiten kunnen erg van elkaar verschillen qua materiaal en trainingstechniek. Vind hier alle info over de verschillen én overeenkomsten!

 • Suppen met je hond 12 Jun

  BLOG Suppen met je hond

  Suppen met je hond is superleuk! En het wordt razend populair. Begin hier niet zomaar mee, maar bereid je goed voor. Zo kunnen jij en je hond extra genieten en verantwoord het water op. Lees hier belangrijke basisinfo.

 • Zomertraining 09 Jun

  BLOG Zomertraining

  Op dit moment is het volop zomer in Nederland. Niet de beste tijd om fanatiek met je hond te trainen of aan een event mee te doen. Maar gelukkig kunnen we toch actief blijven in de zomerperiode met onze hond. In dit artikel lees je hoe je verantwoord sport in de maanden juni, juli en augustus.

 • Leidinggeven aan je hond 13 Mei

  BLOG Leidinggeven aan je hond

  Wil je met je hond gaan sporten? Dan valt of staat alles met hoe je met hem omgaat. Want zodra je je hond aan een lijn koppelt, zal hij zich aan gaan passen. Aan jou de verantwoordelijke taak om hem zorgvuldig en respectvol te begeleiden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »