Nieuwe focus -> minder producten =
SALE! bij Run Dog
Gratis verzenden boven 50 euro in NL
Gratis verzenden boven 100 euro in BE
BLOG

BLOG

Inspiratie, tips en adviezen

 • #3. 10 Tips voor Canicross Beginners 24 Sep

  BLOG #3. 10 Tips voor Canicross Beginners

  Het lijkt erg simpel: bijna iedereen heeft een hond en met hardlopen kun je zo beginnen. Maar vergis je niet, canicross is een complexe sport waar veel bij komt kijken. We geven je daarom graag wat tips, zodat je verantwoord aan de slag kunt hiermee!

 • #2. 5 Canicross Basisvaardigheden 04 Sep

  BLOG #2. 5 Canicross Basisvaardigheden

  In onze vorige blog #1. Canicross Aspecten hebben we een begin gemaakt met de theorie van de canicross techniek. Vandaag gaan we verder in op de techniek met deel #2. van de 3-delige blogserie Canicross. We geven je praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.

 • #1. Canicross Aspecten 02 Sep

  BLOG #1. Canicross Aspecten

  Net als bij iedere andere sport is het belangrijk om als beginnende canicrosser of canitrailer eerst de basistechniek van de sport te leren, voordat je gaat opbouwen in afstand of snelheid en uiteindelijk mee gaat doen met wedstrijden of events. We helpen je een handje met een goede start met deel #1. van de 3-delige blogserie Canicross.

 • Oververhit tijdens canicross 11 Jul

  BLOG Oververhit tijdens canicross

  Peter stuurde ons een bericht over zijn hond Baco. Hij was erg geschrokken, omdat zijn hond oververhit was geraakt tijdens een canicrosstraining. 'Hoe kon dit gebeuren? En hoe kan dit voortaan voorkomen worden?'

 • CANITRAIL – Dit moet je weten! 01 Sep

  BLOG CANITRAIL – Dit moet je weten!

  Canitrail is een hele mooie en bijzondere sport! Maar goede info vinden hierover is lastig en de ontwikkeling van de laatste jaren maakt het niet gemakkelijker. Lees hier alles dat je moet weten over de sport!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »