Gratis verzending vanaf 50,00 in NL
Gratis verzending vanaf 100,00 in BE
30 dagen retourrecht
Deskundig advies
BLOG

BLOG

Inspiratie, tips en adviezen

 • Warming up en cooling down 01 Apr

  BLOG Warming up en cooling down

  Het is verstandig om een goede warming up te doen voor je gaat sporten. En dat geldt niet alleen voor jou! Ook voor je hond is het goed om zich voor te bereiden op de activiteit die jullie gaan doen. Uiteindelijk is hij ook een atleet, net als jij.

 • Welk harnas is geschikt? 08 Mar

  BLOG Welk harnas is geschikt?

  Ons aanbod in harnassen is groot. Dat komt door de grote variëteit in hondenrassen en de vele activiteiten die je met je hond kunt doen. Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Dat is best lastig!

 • 10 Canicross misverstanden 12 Mar

  BLOG 10 Canicross misverstanden

  Canicross is een fantastische sport! Steeds meer mensen ontdekken dat. Maar goede info vinden over het beoefenen van de sport is lastig, waardoor er soms misverstanden ontstaan. Maak kennis met onze visie op de sport aan de hand van deze 10 ‘misverstanden’.

 • De Trekhondenwet 07 Feb

  BLOG De Trekhondenwet

  Wanneer heb je een ontheffing nodig? Run Dog richt zich onder andere op canicross, bikejoring en stepjoring. Deze sporten zijn ontstaan vanuit de sledehondensport en vallen daar nog steeds onder. Maar zowel in Nederland als in België hebben we te maken met de wet. Hoe zit dat precies?

 • Hond, sport en warmte 06 Jun

  BLOG Hond, sport en warmte

  Sporten met je hond tijdens te hoge temperaturen kan gevaarlijk zijn. Door inspanning verbruikt de hond energie en daardoor stijgt zijn lichaamstemperatuur. Het is belangrijk dat hij deze warmte ook weer kwijt kan. Lees hier meer over hoe je oververhitting kan voorkomen.

Seen 5 of the 5 articles

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »