Nieuwe focus -> minder producten =
SALE! bij Run Dog
Gratis verzenden boven 50 euro in NL
Gratis verzenden boven 100 euro in BE
BLOG

BLOG

Inspiratie, tips en adviezen

 • Outdoor sporten met je hond 24 Aug

  BLOG Outdoor sporten met je hond

  Wil jij gaan OUTDOOR SPORTEN met je hond? Bereid je dan goed voor! Activiteiten kunnen erg van elkaar verschillen qua materiaal en trainingstechniek. Vind hier alle info over de verschillen én overeenkomsten!

 • Leidinggeven aan je hond 13 Mei

  BLOG Leidinggeven aan je hond

  Wil je met je hond gaan sporten? Dan valt of staat alles met hoe je met hem omgaat. Want zodra je je hond aan een lijn koppelt, zal hij zich aan gaan passen. Aan jou de verantwoordelijke taak om hem zorgvuldig en respectvol te begeleiden.

 • Warming up en cooling down 01 Apr

  BLOG Warming up en cooling down

  Het is verstandig om een goede warming up te doen voor je gaat sporten. En dat geldt niet alleen voor jou! Ook voor je hond is het goed om zich voor te bereiden op de activiteit die jullie gaan doen. Uiteindelijk is hij ook een atleet, net als jij.

 • Welk harnas is geschikt? 08 Mar

  BLOG Welk harnas is geschikt?

  Ons aanbod in harnassen is groot. Dat komt door de grote variëteit in hondenrassen en de vele activiteiten die je met je hond kunt doen. Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Dat is best lastig!

 • Hond, sport en warmte 02 Mar

  BLOG Hond, sport en warmte

  Sporten met je hond tijdens te hoge temperaturen kan gevaarlijk zijn. Door inspanning verbruikt de hond energie en daardoor stijgt zijn lichaamstemperatuur. Het is belangrijk dat hij deze warmte ook weer kwijt kan. Lees hier meer over hoe je oververhitting kan voorkomen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »